Имаш нужда от помощ? 
0887 489 335

Меню
Меню

Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Vtech

Vtech

VTech е световен лидер в областта на продуктите за електронно обучение на децата от най-ранна възраст.  Играчките VTech са образователни, иновативни и безопасни - три основни характеристики, които правят марката любима на всички деца и родители. От създаването си през 1976г., до сега VTech  следват най-модерните иновации , най-новите технологии и модерен дизайн . Играчките VTech осигуряват лесен начин за учене и забавление на децата по целия свят.  Мисията на групата е да проектира, произвежда и доставя иновативни и висококачествени продукти по начин, който минимизира всяко въздействие върху околната среда. "Ние вярваме в същността, а не в хипнозата. Всяка характеристика на продуктите VTech е тясно свързана с неговата практичност и функционалност."  

Vtech

Vtech Изображение

VTech е световен лидер в областта на продуктите за електронно обучение на децата от най-ранна възраст. Играчките VTech са образователни, иновативни и безопасни - три основни характеристики, които правят марката любима на всички деца и родители.

От създаването си през 1976г., до сега VTech следват най-модерните иновации, най-новите технологии и модерен дизайн. Играчките VTech осигуряват лесен начин за учене и забавление на децата по целия свят. 

Мисията на групата е да проектира, произвежда и доставя иновативни и висококачествени продукти по начин, който минимизира всяко въздействие върху околната среда.

"Ние вярваме в същността, а не в хипнозата. Всяка характеристика на продуктите VTech е тясно свързана с неговата практичност
и функционалност."

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки