Имаш нужда от помощ? 
070035915

Меню
Меню

Сортиране

Категории

Вид

Magic Nuudles

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Magic Nuudles

Magic Nuudles са иновативни креативни играчки, направени от царевично нишесте. С Меджик Нудълс може лесно и бързо да направите замъци, къщи, животни, бижута и какво ли още не. Овлажнете леко нудъла и го залепете за друг нудъл и т.н. и т.н. докато превърнете магическите царевични пръчици в забавна играчка. Докато играят с Magic Nuddles , децата ще строят, декорират и създават, всичко, което си представят. Меджик Нудълс са напълно безвредни и безопасни. Те са не токсични и биоразградими. Еко играчки, развиващи въображението и сръчноста.

Magic Nuudles

Magic Nuudles Изображение

Magic Nuudles са иновативни креативни играчки, направени от царевично нишесте. С Меджик Нудълс може лесно и бързо да направите замъци, къщи, животни, бижута и какво ли още не. Овлажнете леко нудъла и го залепете за друг нудъл и т.н. и т.н. докато превърнете магическите царевични пръчици в забавна играчка. Докато играят с Magic Nuddles, децата ще строят, декорират и създават, всичко, което си представят. Меджик Нудълс са напълно безвредни и безопасни. Те са не токсични и биоразградими. Еко играчки, развиващи въображението и сръчноста.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки