Имаш нужда от помощ? 
0887 489 335

Меню
Меню

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Headu

Headu

Headu s.r.l. създават забавни, висококачествени игри, играчки, книги и приложения, които помагат на децата да усвоят основни умения, използвайки иновативен метод на учене. За да сме подготвени за бъдещето в този взаимосвързан свят, трябва да сме постоянно в крак със знанията, докато те продължават да се развиват. Това изисква нови начини на мислене и учене от най-ранна възраст. Образованието трябва да се адаптира към предпочитанията и талантите на индивида. Игра през целия живот е методът на Headu в 3 ключови точки, който насърчава, стимулира и развива естествената интелигентност на децата чрез игра, със забавни устройства за обучение и ориентиран към обучението на основни и полезни умения, които тренират по спонтанен и непринуден начин капацитета за учене през целия живот.

Headu

Headu Изображение

Headu s.r.l. създават забавни, висококачествени игри, играчки, книги и приложения, които помагат на децата да усвоят основни умения, използвайки иновативен метод на учене.
За да сме подготвени за бъдещето в този взаимосвързан свят, трябва да сме постоянно в крак със знанията, докато те продължават да се развиват. Това изисква нови начини на мислене и учене от най-ранна възраст. Образованието трябва да се адаптира към предпочитанията и талантите на индивида.
Игра през целия живот е методът на Headu в 3 ключови точки, който насърчава, стимулира и развива естествената интелигентност на децата чрез игра, със забавни устройства за обучение и ориентиран към обучението на основни и полезни умения, които тренират по спонтанен и непринуден начин капацитета за учене през целия живот.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки