Имаш нужда от помощ? 
0887 489 335

Меню
Меню

Малките посланици на големите добрини

Родени от идеята да вдъхновяват и насърчават у децата вярата в съществуването на доброто между хората,

вярата, че обичта и приятелството, уважението и красотата в света ни са тези, които го съхраняват,

малките очарователни косматковци MONCHHICHI са послание за добро,

послание за всички, послание, което носи щастие!


Monchhichi - Началото 

Първите чаровни опашатковци MONCHHICHI са родени през 1974г. в Токио, Япония. Те са момче и момиче близначета. Момченцето носи името Кан, а момиченцето се нарича Чан. Двамата обичат лакомства, игри и забавления с приятели.

MONCHHICHI знаят колко е важно да бъдеш обичан, колко е хубаво сам ти да обичаш, знаят и че истинското приятелство е безценно.


Monchhichi - Момичетата

Като красиво олицетворение на идеята родила косматите опашатковци, на сцената грейват прекрасните момичета на MONCHHICHI!

Те са чувствителни, нежни и скромни. Те са обичащи, предани и грижовни. Те са красиви и очарователни в своите мънички прекрасни рокли и стилни панделки в косите.

Родени, за да ни напомнят, че красотата съществува и е необходимо да й отделим нужното внимание, за да бъде светът ни малко по-щастлив.


Monchhichi - Семейството 

Семейството винаги означава много. Там са онези твои най-обичани същества, с които споделяш и хубавите и онези малко по-горчиви моменти. Те са тези, заради които животът има своя прекрасен вкус.

Семейството на MONCHHICHI е като всяко друго семейство. То си има мама, татко и някой й друг рошав мъник. Домът на семейство MONCHHICHI е всяка една детска стая.

Запознайте се с чаровните MONCHHICHI и споделете с тях идеята за обичта, която винаги спасява света. 


Нашата мисия е да създаваме играчки, изпълнени с обич и мечти! 

Тошитака Йошино, изпълнителен директор Sekiguchi Co., Ltd

Историята на MONCHHICHI започва през 70те години на 20 век, когато собственикът на японската компания за производство на детски играчки SEKIGUCHI, решава, че трябва да създаде играчка, която да вдъхновява децата и укрепва в тях чувства като обич и съпричастност. Играчка, която говори с гласа на доброто, с гласа на красотата и любовта. Скоро след раждането на идеята идват и първите прототипи. MONCHHICHI са създадени през 1974г. от Йошихару Вашино (Yoshiharu Washino) в Токио, където и до днес се намира централата на компанията. Много бързо плюшените маймунки стават любима играчка на децата не само в Япония, но и по целия свят.

Името MONCHHICHI идва от френската дума „mon“ (означаваща „моя“) , „petit“ („малко сладко нещо“) и специфичния звук при смучене на биберон, известен като „чу-чу“ на японски. Всички тези значения се смесват и така сладките косматковци получават своето име, което ги прави известни в световен мащаб. Въплътената в MONCHHICHI идея за доброта и обич, ги превръща в любим приятел на милиони деца по света.

Единствени по рода си, MONCHHICHI се предлагат в богата гама от модели, които да бъдат събирани, обличани и разбира се и най-вече сгушени! 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки