Имаш нужда от помощ? 
0700 359 15

Меню
Меню

Lego конструктори, герои и аксесоари

Наименованието LEGO е абревиатура от 2 датски думи - "leg godt", което означава „играй добре“. Това е идеята и идеалът на компанията  още от самото и създаване през 1932г. от Оле Кристиансен. ЛЕГО изминава дълъг път за последните 80 години - от малката дърводелска работилничка до съвременната световноизвестна компания. Прогресът на фирмата е забележителен, но в основата и остава традиционната ЛЕГО тухличка - най-важният продукт на компанията. През 2000г. тухличката е наречена „играчката на века“ едновременно от  списание Fortune и от Британската организация на търговците на играчки.

LEGO® STAR WARS™ - грандиозно изживяване за за малки и пораснали фенове на вълнуващата поколения сага Междузвездни войни.

LEGO® STAR WARS™ ви предоставя възможността да се присъедините към джедаите или ситите, между светлата и тъмната страна на Силата, докато пресъздавате сцени от филмите с всички ваши любими герои като Люк Скайуокър, Йода, Дарт Вейдър, Император Палпатин, Принцеса Лея, Хан Соло, Чубака, R2-D2, C-3PO

Вземи сега >


LEGO®Architecture

LEGO®Architecture представя перфектно реализирани модели на емблематични сгради на световната архитектура. От добре познати сгради до по-въображаеми модели, които отразяват архитектурни съвършенства, всички те са чудесно допълнение към всяко бюро, дом или зала за игри.

Вземи сега

LEGO® Art

LEGO® Art комплектитe дават възможност на порасналите Lego фенове за бягство от ежедневието, като доставят специално LEGO изживяване за всеки, който се интересува от изкуство, музика или кино. От влиятелни художници, известни музиканти и популярни филмови герои, колекционерските LEGO Art комплекти се превръщат в  перфектен декор за стената вкъщи или в офиса. Всеки комплект се предлага с безплатен саундтрак за съвършено потапяне в изкуството  при изграждане на моделите.

Вземи сега

LEGO® Batman

Серията LEGO® Batman ще ви потопи в нощта, паднала над Готам сити! Всички смели малки герои са готови за вълнуващи приключения с Lego комплектите на Батман. Децата могат да се борят срещу лошите с любимия си Черен Рицар!

Вземи сега

LEGO® BRICK HEADZ 

Събирайте, изграждайте и ги показвайте! Разменяйте и играйте заедно с приятели в компанията на тези невероятни, интересни и детайлни фигури на супер герои, злодеи и животни! Какво ще кажете да съберете всички за едно уникално изживяване и игра!

Вземи сега

LEGO® CITY 

LEGO® City представя реалистичен LEGO® свят, който децата да опознават, изучават и изследват. Емблематични превозни средства и сгради са лицето на  оживения  град, в който като истински герои на деня децата залавят лоши момчета или пък смело гасят пожари. Lego®City е вълнуващ свят, интересен и забавен, свят, който насърчава детското въображение и креативност.

Вземи сега

LEGO® Classic 

С LEGO® Classic децата развиват своето въображение и способност за творческо мислене. Комплектите дават идеи, които вдъхновяват и помагат на децата да се усъвършенстват , докато играят и създават свои светове. LEGO® Classic е забавление, подходящо за всяко време и за всяка възраст.

Вземи сега

LEGO® Creator

Серията LEGO® Creator 3 в 1 дава възможност на децата да експериментират с различни модели на къщи, превозни средства и герои. С комплектите от тази серия могат да бъдат създадени три различни модела за перфектно настроение и  продължително забавление.

Вземи сега

LEGO® Creator Expert

Време е за LEGO® Creator Expert строително предизвикателство! Уникалната модерна серия LEGO®Creator Expert се състои от колекционерски модулни къщи, автомобили, световноизвестни  сгради и сезонни комплекти – всички те осигуряват часове на истинско удоволствие при изграждането на всеки модел.

Вземи сега

LEGO® Disney 

Героите на Дисни - Елза, Моана, прекрасните принцеси, Пепеляшка, Ариел и Рапунцел, оживяват в игрите на децата, в които те пресъздават приключения, изпълнени с романтика, благородство и смелост.  Светът на LEGO® Disney е изпълнен със  замъци, кули, карети и съкровища, свят, в който децата  разиграват класически истории и се  вдъхновяват  да измислят свои собствени приказки.

Вземи сега

LEGO® DOTS

С LEGO® DOTS скачаме  в един пъстър свят, пълен с креативност и забавление! Децата намират  различни начини да изразят своето въображение  с гривни или елементи от декора на стаята, които сами сглобяват, проектират и украсяват отново и отново.  С LEGO® DOTS няма правила, те са просто празни платна, цветни плочки и имат нужда единствено от детското въображение.

Вземи сега

LEGO® DUPLO

Повече от 50 години комплектите LEGO® DUPLO са вдъхновение за малките строители с голямо въображение. Два пъти по-големи по размер, Duplo тухличките са сред любимите играчки на децата между 2 и 5 години.

Вземи сега

LEGO® Friends

Децата обичат света на LEGO® Friends. Комплектите от серията умело съчетават класически опит в играта с Lego® с възможността децата да пресъздават сценариите от ежедневието. Серията LEGO® Friends съдържа петима приятели, живеещи във вълнуващ пъстър свят, заедно с чаровни животни и любопитни детайли и предмети, които неминуемо ще зарадват децата.

Вземи сега

LEGO® HARRY POTTER 

Оживете света на вълшебства и магии с вдъхновяващите комплекти LEGO® HARRY POTTER , посветени на чаровния млад и смел магьосник Хари Потър и неговите верни приятели.

Вземи сега

LEGO® IDEAS

Продуктите на LEGO® IDEAS са вдъхновени и избрани от почитателите на LEGO® . Те включват оригинални концепции , идеи и комплекти, вдъхновени от филми, като машината на времето ДеЛориан  от „Завръщане в бъдещето“,  Екто-1- машината за лов на призраци от „Ловци на духове“ или пък от приказния герой на А.А. Милн Мечо Пух.

Вземи сега

LEGO® Jurassic World ™

Отворете портала на Джурасик свят и се впуснете в смело приключение! Комплектите LEGO® Jurassic World ™ ще ви пренесат в света на динозаврите,  включващи различни видове от тези забележителни праисторически животни, както и страхотни превозни средства, смели герои, емблематични сгради, лаборатории, научно оборудване и още!

Вземи сега

LEGO® MINDSTORMS®

Създайте и управлявайте роботи, които правят това, което желаете. Освободете творческите сили на LEGO® MINDSTORMS® EV3, за да създадете роботи, които се движат, говорят, мислят и правят всичко, което може да си предст авите. Започнете, като изградите един от петте страхотни робота и го контролирайте с вашето смарт устройство или с дистанционното управление.

Вземи сега

LEGO® MINECRAFT ™

Насърчете детското въображение с LEGO® MINECRAFT ™, комплекти, вдъхновени от най-популярната онлайн игра. Пресъздайте тухла по тухла удивителния свят на Minecraft ™ с неговите  забележителни  герои и сцени. С комплектите на LEGO децата могат да създават свои собствени вълнуващи истории в света на Minecraft ™.

Вземи сега

LEGO®MINIONS

Вдъхнете живот на симпатичните малки довереници на Гру със забавните комплекти за игра от серията на LEGO® Миньоните!

Вземи сега

LEGO® NINJAGO™

LEGO® NINJAGO™ е вълнуващ свят на нинджи, които се борят срещу силите на злото. Децата ще се радват да срещнат своите герои и да бъдат с тях в невероятните им приключения. Малките фенове на Ninjago могат да пресъздават сцени от забележителния и обичан от тях телевизионен сериал, да се втурват в битка, за да съумеят да се превърнат в майстори на Спинджицу!

Вземи сега

LEGO® Speed ​​Champions

LEGO® Speed ​​Champions е вдъхновяващо изживяване за децата, които обичат забележителни високоскоростни автомобили като McLaren, Porsche и Ferrari. С тях младите състезатели ще се надпреварват със своите приятели в опит да финишират първи и да грабнат купата на победителя!

Вземи сега

LEGO® Spider-man

С LEGO® Spider-man децата ще изживеят приключенията на обичания супер герой, ще се борят с него срещу злодеи като Зеления Гоблин и Венъм, за да докажат, че доброто винаги побеждава!

Вземи сега

LEGO® Star Wars ™

От една галактика далеч, далеч от нас идват забележителните  фигури на LEGO® Star Wars ™. Децата могат да пресъздават епични битки от сагата „Междузвездни войни“, да бъдат герои в борбата между силите на доброто и злото, със светлинни мечове, бластери и много други страхотни оръжия. Любимите герои от Междузвездни войни оживяват благодарение на детското въображение, защото знаем, че силата е винаги с него!

Вземи сега

LEGO® Super Mario ™

Включете се в приключението с  LEGO® Super Mario ™!  Започнете с „Приключения с Марио“, включващ интерактивната фигура LEGO Mario ™. Комплектът е  чудесно решение за групови състезания, насърчаване на детското въображение и способност за решаване на проблеми. Този модулен LEGO сет от игри може да бъде пренареден и комбиниран с отделни Expansion Sets, създавайки уникални нива на играта. Безплатното приложение LEGO Super Mario предлага много забавни начини за подобряване на играта.

Вземи сега

LEGO® Technic

LEGO® Technic е истинско предизвикателство за опитните LEGO строители. С елементите в LEGO Technic децата изграждат усъвършенствани, реални функции като тази на  скоростната кутия, работещия  двигател и кормилната система на автомобила. Предизвикателството на Lego Technic  ще вдъхнови и стимулира  въображението на младите конструктори.

Вземи сега

LEGO®Trolls World Tour

Влезте в свят на музика и приключения със забележителните Тролчета!  Комплектите на LEGO® дават живот на героите от анимацията на Dream Works „Световното турне на тролчетата“, вдъхновяват въображението на децата, предоставят им безкрайни възможности за интригуваща ролева игра.

Вземи сега

LEGO® VIDIYO

LEGO® VIDIYO e иновативно изживяване за създаване на музикални видеоклипове, предназначено да насърчи и стимулира детското творчество и страст към музиката. LEGO®  VIDIYO е съвсем нов начин за игра, който помага на децата да мечтаят, като режисират, продуцират, участват и споделят собствени музикални видеоклипове, използвайки музикални парчета от цял ​​свят, водени от хитове в класации от популярни изпълнители на UMG.

Вземи сега

LEGO® EXTRA

LEGO® EXTRA - Допълнителни сетове и елементи за различни серии LEGO®.

Вземи сега


LEGO® - НОВО, ИНТЕРЕСНО, ЛЮБОПИТНО

Сравнение на продукти

Този сайт използва бисквитки и други подобни инструменти за подобряване на Вашето изживяване. Повече информация за „бисквитките“ и опциите за управлението им може да намерите в раздела Политика за бисквитки.