Имаш нужда от помощ? 
0887 489 335

Меню
Меню

Доставка

ДОСТАВКА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер /Спиди, Еконт, Европът/ или чрез собствен транспорт на igra4kite.com до посочен от Потребителя адрес за доставка или офис на куриерската фирма на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано на http://www.igra4kite.com

Цени за доставка
Таксата за доставка се определя от стойността и теглото на поръчаните продукти /като има случаи, в които теглото се изчислява на база обем на продукта или така нареченото обемно тегло/. Таксата доставка се калкулира автоматично от куриерската служба. 

Преди изпращане на поръчаната стока, igra4kite.com има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

igra4kite.com не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в срок до 4 работни дни. При извънредни обстоятелства igra4kite.com си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката от вносител или производител на съответните стоки, Потребителят ще бъде информиран чрез телефонен разговор или имейл, viber, като при възможност ще бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и в същия ценови диапазон. В случай, че Потребителят не се съгласи поръчката да се отнесе за друга стока (аналогичен модел), поръчката може да бъде анулирана. 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката веднага след доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.
Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.

igra4kite.com си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки